MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy...
fot. 123rf.com/annapustynnikova/zdjęcie ilustracyjne

Kiedy solić rosół, a kiedy ziemniaki? Zobacz 7 dań, które łatwo przesolić. Oto kluczowe zasady do smacznego obiadu

Smażone grzyby

Smażone pieczarki i grzyby leśne warto posolić, dopiero gdy będą usmażone na złoto. Sól nie wyciągnie z nich wody i grzyby pozostaną smaczne i jędrne.

Zobacz również

Najpierw las, później wiata. Dwa pożary w powiecie międzychodzkim w ciągu dwóch dni

Najpierw las, później wiata. Dwa pożary w powiecie międzychodzkim w ciągu dwóch dni

Koncerty, wystawy, spektakle i... ułani. Tak przebiega Noc Muzeów 2024 w Kartuzach

Koncerty, wystawy, spektakle i... ułani. Tak przebiega Noc Muzeów 2024 w Kartuzach

Polecamy

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie jedz ryb z Bałtyku! W naszym morzu wykryto najbardziej toksyczny metal

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód

Nie rób siku „na zapas”! Ekspertka podaje powód