MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

Za nami jubileuszowa gala konkursu plastycznego "Oddając Krew - Ratujesz Życie" FOTO

NOWE
Za nami jubileuszowa gala konkursu plastycznego "Oddając Krew - Ratujesz Życie" FOTO

Rowerzyści i piesi znów przejdą przez śluzę Opatowice - wiemy kiedy to nastąpi

Rowerzyści i piesi znów przejdą przez śluzę Opatowice - wiemy kiedy to nastąpi

Polecamy

Weź swoje palce i wykonaj test. Nietypowy wygląd może być objawem groźnej choroby

Weź swoje palce i wykonaj test. Nietypowy wygląd może być objawem groźnej choroby

Urodziłaś się w tym dniu? Jesteś prawdziwą szczęściarą

Urodziłaś się w tym dniu? Jesteś prawdziwą szczęściarą

To prawdziwa zmora Polaków na urlopie. Czego obawiamy się podczas wakacji?

To prawdziwa zmora Polaków na urlopie. Czego obawiamy się podczas wakacji?